úterý 20. října 2015

Vakcíny CERVARIX a GARDASIL............

Vakcíny CERVARIX a GARDASIL – sterilizace mladých žen

















Tisíce dospívajících dívek po celé ČR každoročně zdarma dostávají americké vakcíny, které vyvolávají neplodnost - Cervarix a Gardasil.
Od začátku roku 2009 se vakcína Cervarix nabízí maminkám dospívajících dívek ve věku od 12 let, jako efektivní způsob ochrany před rakovinou děložního čípku.
Přesněji řečeno - je to vakcína proti dvěma druhům Papillomavirů člověka, které jen v některých případech vyvolávají rakovinu děložního čípku. Program vakcinace zahrnuje nejen dospívající ženy, ale věkovou skupinu od 12 do 50 let.
Jak se říká v jednom srbském přísloví:
"Bratři jsou bratři, ale sýr za peníze".
Takže pokud zdarma dostáváte sýr ve velkém množství, bude za tím něco víc.
Například jeden z největších světových mecenášů, sponzorující vakcinaci po celém světě, Bill Gates, řekl v roce 2010 na konferenci TED 2010 Conference Long Beach California:
 “Ve světě je dnes 6,8 miliard lidí. Tohle číslo vyroste do 9 miliard. Pokud nyní odvedeme opravdu dobrou práci co se týká nových vakcín, zdravotního systému a zdravotních služeb spojených s reprodukcí, můžeme toto číslo snížit o nějakých 10 nebo 15 procent"
Třeba v Rusku v roce 2009 tehdejší prezident Medvědev spustil "zkušební" projekt vakcinace 15 000 ruských mladých žen ve věku od 13 let, který se prováděl v regionu Moskvy a blízkých okresech. Jenom na okresy se investovalo 42 miliard rublu.
Poději se začaly objevovat výsledky lékařských výzkumů:

"Nebyly nalezeny žádné viditelné příznaky terapeutických efektů vakcíny, nenalezli jsme žádné důkazy efektivity vakcíny. Vakcinace jemně eliminuje úroveň virů na dobu 12 měsíců.

Další výzkumy ale prokázaly, že úroveň rizika onemocněním tímto virem vzrůstá o 44,6% a to právě u těch, kteří tuto vakcinaci obdrželi".

Jednoduše řečeno, pozitivní efekt nenalezen žádný. Negativním efektem je to, že žena, která dostane tuto vakcinaci je podrobena mnohem většímu riziku rakoviny.
Aplikování této vakcinace ve třech etapách také není příliš důvěryhodné. Tří etapová vakcinace podezřele připomíná vakcinaci prováděnou fondem Rockefellera, vyvolávající potraty (používá se především v afrických zemích). Cervarix se odedávna nabízí i ve dvoufázových aplikacích.

A to ještě ani nemluvíme o důsledcích aplikace vakcíny GARDASIL:

Již 28 září 2010 bylo v systému registrací zpráv o negativních účincích vakcinací (Vaccine Advers Events Reporting System, VAERS) zaregistrováno vice než 18 000 (!) případů, z nich 65 případu skončilo smrtí.
Jenom o měsíc později, údaje z 23 listopadu 2010, již bylo zaregistrováno 20 432 případů, z nich 85 případů skončilo smrtí. Takže méně než za měsíc 2432 případů negativní reakce a 20 úmrtí.  A toto je jenom úlomek výzkumu Gardasilu, Cervarix má svoje statistiky.
Dodatečně přikládám link na podrobný rozpis výzkumu VAERS z důvodů komentářů čtenářů níže. Název vakcíny je HPV4: HPV (GARDASIL) http://www.medalerts.org/vaersdb/findfield.php
Když zadáte název vakcíny (pozor, neplést s Gardasil 9) a do políčka "select event characteristics"  zadáte "died?", tak uvidíte aktuální statistiky k dnešnímu dni, s již 204 případy úmrtí
CNN REPORT: https://www.youtube.com/watch?v=_13plsrydPY
Další zpravodaj: https://www.youtube.com/watch?v=O7LH9TRCHuA
Další seznám videi na youtube: https://www.youtube.com/results?search_query=gardasil+truth

A dá se pokračovat dál, jen zkoumejte...

Gardasil není vakcinací, která ochrání před rakovinou. Je to vakcinace jenom proti dvou tipům Papillomavirů člověka, které jenom v některých případech mohou u ženy vyvolat rakovinu děložního čípku.

Existuje 15 tipů tohoto viru, takže 13 z nich tato vakcína vůbec nepokrývá....

Zamyslete se... Spojené Státy vždy financují spíše války a revoluce a najednou začínají masově financovat Gardasil a Cervarix rozvojovým a evropským zemím? 
Můžeme z toho jednoduše usoudit že jde o:
1) finanční podporu, protože vakcinace na státní úrovni stojí vždy miliardy dolarů
2) depopulaci cestou sterilizace žen v produktivním věku.
Oficiální zpráva od VAERS říká, že současnou nejbezpečnější vakcínou je Gardasil. Když se aplikovala ženám v těhotenství, vyvolala 1300 nežádoucích účinků během 5 let vakcinací. Tak se stala nejnebezpečnější vakcínou na dnešním trhu, je také spojena s velkým počtem samovolných potratů a vrozených defektů u narozených dětí.

Tyto vakcíny jsou od roku 2011 zakázané v Indii a Francii.

Vědí něco, co my nevíme?
O zbytečnosti očkování píšu už léta. Můžete si přečíst další článek, který nastiňuje souvislosti vztahové a duchovní ohledně rakoviny děložního čípku:

Změny na děložním čípku má každá druhá žena. Proč asi?

Žádné komentáře:

Okomentovat