sobota 17. října 2015

Jsem uprchlík, a kdo je víc?

Jsem uprchlík, a kdo je víc?

 
Dnešní pseudohumanisté neustále apelují na naše city a předhazují nám, jak nesolidárně se k uprchlíkům Češi chovají a zavírají je za ploty jako nějaká zvířata. Nevěřte ale tomu, že se mají imigranti v českých azylových domech špatně. Naopak, tak jak se dnes rozpočtově šetří na skutečně sociálních a potřebných případech, tak k tomu zde v žádném případě nedochází.

Za oplocením skrývající se stavby jsou nově rekonstruované, ubytovaní mají bohatý jídelníček ( výběry ze 3 jídel denně), spousty služebnictva (správci, sociální a integrační pracovníci, psychologové, překladatelé, sestřičky, doktoři, kuchaři, uklízečky atd.). Vše naprosto zadarmo a ještě nějaké to kapesné aby se neřeklo. Ne tak pro daňové poplatníky! Profesionálně příležitostný populista Okamura informoval po návštěvě jednoho z těchto „hotelů“, že si sami neuklízejí a uklízečky se vyjádřili v tom smyslu, že se imigranti chovají spíše jako prasata, než vděční a uctiví běženci.  „Prasata v žitě“. Jim to ale nestačí a množí se zprávy z Bělé, kde ilegální přistěhovalci často demolují vybavení v zařízení pro cizince. V Zastávce u Brna se strážce vyjádřil v tom smyslu, že to pro ně vypadá spíše jako lázeňská dovolená, nežli základní pomoc pro zubožené chudáky, na které tito “lidé“ rozhodně nevypadají. 

Strážce ze Zastávky (bez cenzury):
„Hotýlek zadáčo, kapesné větší, než někdo vydělá za měsíc, 
bordel to dělá nehoráznej a my už jen čekáme na rozkazy, 
abychom jim začali utírat i prdele.V Česku jsou lidi chudáci ale rozhodně ne oni!“

Pokud se ale stále dojímáte nad utopenými uprchlíky a že už jen kvůli tomu musíme být solidární, tak se podívejte na vlastní solidaritu těchto imigrantů ze zprávy serveru tyden.cz, kdy Italské loďstvo ve Středozemním moři zachránilo kolem 1600 ilegálních běženců. Mezi skupinou šesti set uprchlíků bylo nalezeno i na třicet mrtvých. Ti, kteří přežili, po nich šlapali a vůbec neprojevovali nějakou úctu k zesnulým. Jsou to zkrátka zvířata, která si nás přichází převychovat k obrazu svému.

Rozhodně není argument, že se tam najdou i slušní. To je jako by mi někdo řekl, že v té hrsti jedovatých tablet jsou i nějaké vitamínové. Dej si…

Žádné komentáře:

Okomentovat