sobota 8. února 2014

Účinky Aloe Vera



ALOE  VERA  DRINKING  GEL

Aloe Vera Gel Life Essence je přírodní, zpracované neředěné buněčné pletivo získané z oloupaných listů Aloe Vera Barbadensis Miller. Obsahuje až 200 látek, které vykazují rozličné léčivé schopnosti, jsou to zejména
 

ÚČINKY ALOE VERA BARBADENSIS MILLER

Tato odrůda Aloe Vera má pro lidské zdraví největší význam.
Obsahuje řadu tělu prospěšných látek:


vitamíny, minerály, aminokyseliny, enzymy, mono-sacharidy a polysacharidy, steroly, aminocukr.  
  • Vitamíny – vitamín A, vitamín B1, vitamín B2, vitamín B6, vitamín B12, vitamín C, vitamín E, kyselina listová, niacin, betakaroten, cholin
  • Minerály – vápník, draslík, magnesium sodík, měď, železo, zinek, mangan
  • Aminokyseliny –  lysin, threonin, valin, methionin, isoleucin, senilalanin, tryptosan, arginin, kyselina asparagová, serin, kyselina glutamová, glycin, alanin, cystin, tyrosin, histidin, prolin, hydroxyprolin, leucin, asparagin, glutamin
  • Enzymy – oxidasa, katalasa, amylasa, bradykinasa, cellulasa, lipasa, alliinasa, fosphatasa, kreatin-fosphokinasa, dehydrogenasa, SGO-transaminasa, SGP-transaminasa
  • Monosacharidy a polysacharidy – acemannan, arabinosa, galaktosa, glukosa, mannosa, rhamnosa, xylosa, kyselina hexuronová, kyselina glukuronová, kyselina galakturonová, cellulosa
  • Steroly – campesterol, lupeol, beta-sitosterol
  • Aminocukr – glukosamin, galaktosamin
  • Další – kyselina jablečná, lignin, sapogenin





 
ALOE  VERA  DRINKING  GEL  BARBADENSIS  MILLER se distribuuje ve čtyřech variantách. Základem je vždy stejná Aloe Vera, která je pokaždé obohacena o jiné látky, aby byl účinek gelu specifický a účelný. Aloe Vera regeneruje kapilární systém a tím ozdravuje lidský organismus. V první fázi se organismus čistí, detoxikuje. Vzápětí nastává fáze regenerace – zdravými kapilárami se ke konečnému cíli v těle dostane daleko více výživných látek a okysličených červených krvinek. Aloe Vera gel tak výrazně podporuje modulaci imunity v organismu.

♥ Aloe Vera Drinking gely podporují trávení, chrání sliznici žaludku a střev, upravují střvní činnost a efektivně zabraňují průjmům či zácpě.

♥ Podporují snižování cholesterolu, pomáhají regenerovat jaterní buňky a metabolismus jater a snižují množství cukrů v krvi diabetiků.

♥ Aloe Vera Dringing gely snižují množství srůstů které vznikají při břišních operacích a efektivně bojují s bakteriálními, virovými i plísňovými nemocemi či s parazity.

 

 
 
 
 
♥ Užívání Aloe Vera prodlužuje dobu přežití u onkologických pacientů a urychluje regeneraci poškozených buně (například v případě kostní dřeně snížené krvetvorby a porušení nervové tkáně ke kterému dochází při chemoterapii č ozařování.

♥ Mají protinádorový účinek a působí cytostaticky.

 
Aloe Vera Drinking Gel se může užívat po celý život a to i v kombinaci mezi sebou. AVG nesmí užívat lidé s transplantovanými orgány.




Aloe Vera Barbadensis Miller

Na trhu existuje celá řada produktů s obsahem Aloe Vera a řada firem, kte-ré je distribuují. Mezi výrobky i výrobci ale může být až propastný rozdíl. Ně-které produkty obsahují tak nízké pro-cento Aloe Vera gelu, že jejich účinky na lidský organismus jsou mizivé. Aloe Vera existuje ve více než 300 odrůdách, ne všechny jsou však tělu prospěšné. LR zpracovává výhradně rostlinu Aloe Vera Barbadensis Miller, jejíž účinky jsou prokazatelně nejvyšší. Důležitým ukazatelem jakosti je i pěstování, for-ma sklizně a postup výroby.

Aloe Vera se pěstuje ve vyšších nad-mořských výškách v krásném čistém prostředí. Voda i půda jsou sledovány a nikdy zde nesmí být použito umělých hnojiv či pesticidů.

Aloe Vera se sklízí ručně a její zpraco-vání podléhá přísným hygienickým podmínkám.
 
 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat