sobota 22. února 2014

Pro ženy

 
 
 
ČTYŘI  ÚROVNĚ  ORGASMU

 První úroveň ~ Tato úroveň se vyznačuje průměrným množstvím fyzického uspokojení, ve které chybí skutečné duchovní nebo srdeční spojení. Prožijete-li orgasmus tohoto typu, budete pociťovat touhu, ale vaše mysl může chtít „být mimo dění“. Něco jako „o mně beze mne“. Orgasmus se vyznačuje kontrakcemi.

Druhá úroveň ~ V této úrovni dochází k fyzickému uspokojení a uvolnění, které předchází začátku duchovního spojení s partnerem. Najednou máte touhu dávat i brát...
. Podle odbornice Amary Charles tato zkušenost může být dokonce i meditativní. Tělo prý v této úrovni orgasmu září, je zarudlé, a dokonce se objevuje brnění.

Třetí úroveň ~ V poslední době tolik propíraná třetí úroveň orgasmu, o níž se hovoří převážně ve spojitosti se zmíněnou erotickou pomůckou, přináší o mnoho víc naplnění než úrovně předchozí. Orgasmus v této fázi vyvolává nejen touhu dávat a brát, ale i lačnost po mazlení, pocit přátelství a radost, a v neposlední řadě i stav jakéhosi transu – snění. Právě tenhle „level“ může způsobovat roztomilou upovídanost. Tělo bzučí a vibruje.

Čtvrtá úroveň ~ Kompletní naplnění a sloučení všech aspektů lidské bytosti. Tak to je čtvrtá úroveň. Můžete zažít blaženost a lásku, otevřené, čisté srdce, soudržnost s partnerem a sloučení vašich energií.

„Samozřejmě, že se bude lišit orgasmus od orgasmu, podle toho, jaká je otevřenost mezi milenci, zda jsou dokonale sladěni a
jestli se energie dostane skrze čakry"

Autorka článku: Lucie Maixnerová
 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat