pondělí 6. ledna 2014

RAKOVINA a přírodní produkty



Lze rakovinu léčit přírodními
 
produkty???
Lze rakovinu vyléčit jedlou sodou a javorovým sirupem? Očividně ano. Tato informace probleskla novinovými titulky, ale stejně tak rychle byla potlačena. Léčba popularizovaná Jimem Kelmunem, důchodcem žijícím v Asheville v Severní Karolíně, znamená skutečný průlom. Říká: „Podal jsem tu směs více než 200 pacientům, u nichž diagnostikovali rakovinou v konečném stádiu. Z toho 185 lidí pak kupodivu žilo ještě 15 a více let – a téměř polovina se rakoviny úplně zbavila.“
Vypadá to jednoduché až k pláči, ale tato prostá léčba zažívací sodou a javorovým sirupem je nesmírně účinná přírodní chemoterapie, která velmi efektivně hubí rakovinné buňky. Přitom zcela postrádá brutální vedlejší účinky provázející většinu nesrovnatelně méně efektivních „standardních“ chemoterapeutických metod. Za tepla vytvořená směs chemicky čisté jedlé sody (hydrogenuhličitan sodný; NaHCO3) a javorového sirupu je velmi efektivní prostředek proti všem druhům rakoviny. Ohřátím se na sebe pevně navážou molekuly sody a javorového sirupu, a takto vybavená glukóza může zamířit k rakovinovým buňkám. Rakovinové buňky prostě milují cukr, který přímo nezřízeně hltají. V tomto případě je ale na molekuly cukru navázaná silně zásaditá sodíková sloučenina! Kyselé rakovinové buňky absorbují s cukrem i sodu, a to je jejich zkáza…

Recept: Javorový sirup a jedlá soda
3 díly javorového sirupu a jeden díl jedlé sody ( soda bicarbona ) smísit ( např. 15 lžiček sirupu a pět lžiček sody ) a promíchat,dát poté v kastrůlku na sporák,zahřívat 5 minut nepříliš silně aby teplota sirupu nepřesáhla 40°C ,dokud směs poněkud nezahoustne.Na počátku může být užíváno častěji,např.3x denně jedna čajová lžička.Jinak stačí brát 1 čajovou lžičku 1x denně,dlouhodobě.Může být rozpuštěna ve vodě nebo třeba namazána na chléb.Javorový sirup může být případně dočasněnahrazen medem.Obecně platí: nejíst jinak žádný cukr v nápojích ani v pokrmech,s výjimkou trošky ovoce.Tato léčba je založena na tom, že rakovinové buňky milují cukr, který do sebe vtahují. Javorový sirup obsahuje čistou glukózu, takže tuhle podmínku dokonale splňuje. Tak se látka dostane přesně do centra nádoru. Jedlá soda pak dokáže díky obrovskému obsahu kyslíku rakovinový nádor doslova rozbít zevnitř. A to už během prvních tří dnů. Dochází tak k naprosté likvidaci nádoru v jakémkoli stádiu, tedy i v konečné fázi rakoviny.

Rakovina není nemoc, ale přírodou řízené prodloužení života. Rakovina není nic víc než poslední projev extrémního překyselení organismu a toxicity tělesných tekutin a tkání. Za těchto podmínek a při dysfunkci imunitního systému by tělo předčasně zemřelo. Proto na svou ochranu moudře začne shromažďovat vnitřní toxiny, obalovat je oslabenou superkyselou tkání a zapouzdří je pod nepropustnou ochrannou vrstvou., aby zabránilo jejich dalšímu šíření. S tímto důvtipným řešením obdrží majitel smlouvu na delší život. My ovšem tomuto procesu říkáme choroba. Tělo vytvoří tumor proto, aby potlačilo a uklidilo jedy, které nemůže jinak vyloučit a prodloužilo si život na tak dlouho, jak jen je možné, poskytujíc svému majiteli dostatek času k eliminaci interní toxicity. Metastázy jsou poslední pokus těla ke své záchraně. Jestliže je tato interní toxicita úspěšně potlačena, tělo postupně bezpečně odstraní všechny nádory a navrátí se mu zdraví. Pokud tento proces není úspěšný, osud majitele těla je definitivně určen a umírá – ne na rakovinu, ale na extrémně jedovaté léčebné postupy, intenzivní emoční zhroucení, zoufalství a stres.
Zkuste své tělo z celého srdce co nejvíce milovat a co nejdříve začněte s detoxikací…
Diskutovaný recept převzala postupně řada webů, některé ovšem až na jednu maličkost, totiž, že se javorový sirup smíchaný se sodou má ohřát ve VODNÍ LÁZNI. A zřejmě v tom bude ten problém s usazováním sody či jejím vzkypěním...
Já jsem připrovoval směs takto: do hrnku jsem dal sirup, pak přidal sodu v poměru 3:1 a míchal. Mezitím jsem si ohřál na sporáku v kastrůlku vodu na asi 42°C (měřeno teploměrem, ne odhadem), pak odstavil a do "lázně" vložil hrneček se směsí, kterou jsem pro jistotu míchal po celou dobu, tedy od jejího vytvoření + dalších 5 min, kdy byl hrneček ve vodě o teplotě přbližně těch potřebných 40°C (část tepla pojal hrneček). Směs zhoustla, zežloutla,snad i trochu nabyla, ale na dně se nic neusazovalo. Po těch 5 minutách jsem to přelil do připravené skleničky s uzávěrem. Když jsem si pročítal diskuzi, tak jsem měl obavy, zda se to podaří, ale vše klaplo. Tak se domnívám, že to bude tím způsobem ohřevu. Jinak, použitý javorový sirup je dovoz z Kanady, ale lahvováno to bylo v ČR (Sunfood, s.r.o.), sodu jsem koupil v lékárně (od firmy Vitar s.r.o.). Přeji všem, aby se vám zadařilo nejen pokud jde o přípravu, ale též o léčebné účinky!

Žádné komentáře:

Okomentovat