pondělí 27. ledna 2014

Novoroční předsevzetí

Novoroční předsevzetí

Přelom roku většina z nás vnímá jako nový začátek, cítíme šanci začít s čistým štítem, lépe... Je v nás odhodlání měnit to, co se nám za celé předchozí období nepodařilo, ať už kvůli vlastní lenosti nebo kvůli nedostatku času. Teď je v nás odhodlání a přesvědčení, že to dokážeme. Nový rok je zkrátka dnem v roce, kdy si většina z nás dává předsevzetí.
Nebudu tolik utrácet, přestanu kouřit, přečtu alespoň 10 knih... Začnu běhat, žít zdravě, cvičit, zhubnu! Podle statistik se naprostá většina novoročních předsevzetí týká zdravého životního stylu a zlepšení zdravotního stavu.
Jste na tom podobně? Také je Vaším cílem začít se lépe stravovat a nějaké to kilo v roce 2014 zhubnout? Tentokrát jste opravdu odhodláni nedodržet rčení, že předsevzetí jsou od toho, aby se porušovala?
Víte, že je potřeba silná vůle, ale přesto si nejste jistá, že tentokrát se to opravdu podaří a nedopadne to stejně jako spousta dosavadních pokusů.

Jak pomáháme

Naše poradny se na začátku každého nového roku plní lidmi se stejným předsevzetím. A příběhy našich klientů (které si můžete prohlédnout zde) dokazují, že dokážeme pomoct téměř každému předsevzetí splnit. Hubnutí s pomocí našich výživových poradců je efektivní především proto, že každému klientovi sestavujeme individuální plán na míru podle jeho osobních dispozic. Neslibujeme, že zázračně zhubnete během 14 dní, dáváme reálná očekávání a pomáháme s motivací a odhodláním výsledků dosáhnout.
predsevzeti
Stravovací plán je vždy vytvořen podle principů nutriční typologie, což je ucelený systém vytvořený předními českými odborníky na výživu, mezi kterými je také uznávaný dietolog RNDr. Petr Fořt, CSc. Analýzou pH, krve, genů, fyzických i psychických dispozic zjistíme typ Vašeho metabolismu a doporučíme, jak se stravovat.
Chcete se na vlastní kůži přesvědčit, jak naše poradna funguje? Není nic jednoduššího, než se pomocí online formuláře objednat na vstupní konzultaci na některé z našich poboček, které máme po celé ČR.

Jak probíhá konzultace

Za nezávaznou konzultaci zaplatíte pouhých 200 Kč. Čeká Vás vyšetření na certifikovaném profesionálním přístroji Tanita. Díky tomu zjistíte, jaké je procentuální složení vašeho těla – kolik máte svalů, kolik tuku a jaké procento tvoří kosti. Dozvíte se i jakou máte úroveň hydratace ve Vašem těle. Zajímavostí pro Vás určitě bude porovnání skutečného a tzv. metabolického věku.
Po tomto odborném vyšetření pak proběhne konzultace se specialistou, který provede podrobnou analýzu vašich stravovacích návyků a pomůže odhalit největší chyby v současném jídelníčku. Výsledkem bude návrh konkrétního plánu, jak získat ideální váhu a ztracenou kondici.
Když se rozhodnete vstoupit do programu, budete pravidelně navštěvovat našeho specialistu, který s Vámi bude probírat Vaše pokroky i případné nezdary a v hubnutí Vás podporovat.
Nemusíte se bát, že budete hladovět nebo že potraviny, které Vám doporučíme, budou nedostupné. Naše jídelníčky jsou založené na pravidelné vyvážené stravě, která se skládá z běžných potravin dostupných v každém obchodě.
Za vstupní konzultaci nedáte skoro nic, pojďte to s námi vyzkoušet a kil navíc se zbavit efektivně. Odešlete náš online formulář, zavoláme Vám zpátky a domluvíme s Vámi termín konzultace.

Žádné komentáře:

Okomentovat