pondělí 6. ledna 2014

DETOXIKACE......po vánocích nutná!!!



Je na čase pořádný detox střeva!
Máme tu nový rok 2014 a je na čase pořádný detox!Chraňte se preventivně s českou dezintegrovanou řasou!
30 let výzkumu, patent = rozbitá fibrózní celulóza (obal buňky) = odvádí balast z těla (těžké kovy) a bojuje proti nádorům! Česká řasa Chlorella SP je řasa s výjimečnými účinky. Nenápadná zelená mikroskopická řasa o velikosti červené krvinky v sobě ukrývá obrovský potenciál růstu a životodárné energie. Unikátní složení české Chlorelly SP pomáhá našemu organismu výrazným způsobem zlepšit a dále udržet výborný zdravotní stav.
Až 90% využitelnost díky unikátnímu procesu zpracování – dezintegrací!

Nejvýznamnější vlastností české Chlorelly SP je její téměř 90% využitelnost. Využitelnosti bylo dosaženo unikátním procesem zpracování - dezintegrací buněk řasy. Buňku řasy si můžeme představit jako lískový oříšek, který všechny své výživné látky ukrývá uvnitř obtížně propustné skořápky. Náš organismus není přizpůsoben k tomu, aby trávicími enzymy narušil nepropustnou skořápku a využil cenné látky buněčného obsahu. Výzkumem se podařilo najít způsob, jak buněčný obal narušit a tím dosáhnout dokonalého využití všech živin.

Dezintegrovaná česká Chlorella SP je pravou pokladnicí látek, které pozitivně ovlivňují náš organismus! Proces dezintegrace u české sladkovodní řasy chlorella byl objeven českými vědci a spočívá ve využítí technologie, díky které se naruší fibrózní celuloza, která obklopuje jádro chlorelly. Díky tomu náš organismus dokáže všechny potřebné látky dokonale zpracovat. Dezintegrovaná chlorela rozhodně neznamená, že je mletá, Sladkovodní chlorella totiž rozemlít ani nejde, protože její konzistence je pudrovitého základu již od pěstování. Navíc mletím dezintegrace nedocílíte!
Jak tedy probíhá dezintegrace chlorelly?

Dezintegrace chlorelly je patentována. Jde o způsob, kdy se pomocí speciální technologie proti sobě při tlaku až 600 atmosfér vrážejí buňky chlorelly. Jen díky tomuto procestu se dokáže narušit fibrózní celuloza, která jádro chrání. Díky tomu pak lze do našeho organismu vpravit vše, co chlorella v sobě od počátku nese.
 
 
 
Charakteristika:


Výrobek EUNIKÉ SILVER  je kombinací mikronizované sladkovodní řasy česká chlorella SP (Chlorella sp.) a extraktu léčivé rostliny šišáku bajkalského (Scutellaria baicalensis). Obě složky jsou přírodního charakteru. Česká chlorela SP obsahuje navíc vysoké procento tzv. chlorela růstového faktoru.
 

Žádné komentáře:

Okomentovat